Startpagina > FAQ > Client host quota overschreden

Client host quota overschreden

Software

7.0 en hoger

Fout Melding

Client host quota exceeded
Client host quota overschreden

Oorzaak

Voor ieder apparaat waarvan een backup gemaakt wordt moet er een licentie aanwezig zijn in het account.
Deze melding krijgt u wanneer er meer apparaten in het account gedetecteerd zijn dan er licenties ingekocht zijn.

Oplossing

Er moeten licenties toegevoegd worden aan het account of er moeten backupsets verwijderd worden die op een oud/verkeerd apparaat lopen.
Opgelet: Data is uniek per backupset dus als u een backupset verwijderd, verwijderd u ook de data!

Het kan ook zijn dat u het backup account aan het verhuizen bent en in dat geval moet u het eigendom van de backupset op de nieuwe computer overnemen.
BENELUX GERMANY AUSTRIA / SWITZERLAND
+31 (0) 570 56 23 43 +49 (0) 800 12 22 587 +31 (0) 570 71 43 06